Referenties

question-1015308_1920

Stef Schuijt, Concerndirecteur Gemeente Arnhem: “Richard is in staat om overzicht in complexe vraagstukken aan te brengen en zo tot oplossingen te komen. Dat doet hij met veel energie en bevlogenheid. Laat zien dat hij ervaren is op het gebied van organisatie en bedrijfsvoering.”

Ferdinand Contant, Gemeentesecretaris / Algemeen Directeur Gemeente Putten:“Richard is een persoon die staat voor zijn vak en daarnaast oog heeft voor de mensen om hem heen. Die combinatie, gevoegd met zijn bereidheid om nieuwe dingen te onderzoeken en daarvan te willen leren, maken hem tot een heel plezierige en vakbekwame collega.”

Jet Lepage, Adjunct Directeur Gemeenschappelijk Belastingkantoor Lococensus-Tricijn: “Richard is zeer gedreven in zijn werk. Hij weet in korte tijd veel te bereiken en voor elkaar te krijgen. Bij GBLT heeft hij o.a. in korte tijd het hele Bedrijfsbureau op poten gezet en de organisatie maximaal gedigitaliseerd. In zijn vak van planning en control is hij niet alleen deskundig, maar ook heel creatief. Ik heb met veel plezier met hem samengewerkt”

Daniel Huisman, Managing Consultant bij Berenschot
: “Richard heb ik leren kennen als een resultaatgerichte manager bedrijfsvoering, die kennis van de nieuwste methoden combineert met creativiteit en oog voor de menselijke aspecten.”

Valentine van Zadel, HR adviseur Gemeenschappelijk Belastingkantoor Lococensus-Tricijn: “Ik ken Richard als een gedreven en enthousiaste aanjager die heel snel denkt en oplossingen ziet. Hij heeft snel overzicht en inzicht in een situatie of vraagstelling en weet hoofd- en bijzaken goed te onderscheiden. Hij is inhoudelijk assertief en ondernemend en komt het best tot zijn recht in een veranderende, dynamische omgeving. Daadkracht, ontvankelijkheid, wendbaarheid, zelfstandigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en incasseringsvermogen kenmerken hem.”

Rob de Krieger, i-adviseur Gemeente Nijkerk: “Richard is iemand die doet wat hij zegt wat hij denkt wat hij voelt, kortom: zeldzaam congruent en eerlijk. Dat is niet altijd makkelijk, maar wel steeds volkomen helder, want hij oordeelt wel, maar vèroordeelt niet. Als leidinggevende staat hij vierkant voor zijn mensen en doet er alles aan daar een goed geolied team van te smeden. Hij ziet steeds de sterke kanten en positieve intenties van mensen en helpt ze daarin te groeien. Hij heeft een diepgaande bedrijfskundige kennis en paart die aan inzicht en strategisch denken. Verder is hij een ruimhartig en gul mens met een groot gevoel voor humor.”

Jan Legters, Legters & Partners: “Richard is een fijne en gedreven collega, altijd op zoek naar kwaliteit en rendement. Een prima sparringpartner die graag kennis en kunde met je wil delen en graag feedback ontvangt. Sterk in processen en op zoek naar de menselijke maat daarbij. Fijn met hem samengewerkt.”

Chris van der Veen, AddComm Group:
” Ik heb Richard leren kennen als een echte manager welke graag vooruit kijkt, wil innoveren en zijn afdeling en gehele organisatie beter wil maken. Dit doet hij op een prettige manier door directe, eerlijke en open communicatie!”

Sarah Stiphout, Communicatieadviseur GBLT:

“Richard is gedreven, bevlogen, kan snel schakelen, ingewikkelde zaken overzien, en slimme oplossingen bedenken. Hij is betrokken, duidelijk en flexibel. Ik ervaar onze samenwerking als heel waardevol en prettig.”